0212 873 26 26
0555 640 64 40
Online Sipariş

Tepekent Halı Yıkama

İstanbul’un en gözde semtleri arasında yer alan ve birçok kişi tarafından yerleşim yeri olarak sıkça kullanılan Tepekent semtinde yaşayanların zamanla halı yıkama ihtiyaçları meydana gelmektedir. Halı yıkama ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde uygun fiyata gidermek için Tepekent halı yıkama firmamızı tercih edebilirsiniz. Zamanla kirlene halılarınız firmamızda kimyasal madde kullanılmadan kaliteli halı yıkama şampuanları ile yıkanmaktadır. Halılarınızın dokusuna zarar verecek herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Kaliteli hizmetin verildiği firmamızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Halı Yıkama Firması

Tepekent halı yıkama firması olarak her çeşit ve her model halının yıkamasını yapmaktayız. Her çeşit halının iyi bir şekilde yıkandığı firmamızda en kaliteli temizlik ürünleri kullanılarak yıkama yapılmaktadır. Halı yıkama alanında tecrübe sahibi ekip ile hizmet veren firmamızda müşterilerimizin bütçesi düşünülerek en uygun fiyata hizmet verilmektedir. Sadece halı yıkama için tesis edilmiş firmamızda halılarınızın ön ve arka kısımları temiz bir şekilde yıkanmaktadır. Kaliteli halı yıkama hizmeti verilen firmamızı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.  Kaliteli halı yıkama şampuanları kullanılarak halılarınız firmamızda yıkanmaktadır.

Halı Yıkamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Halı yıkama sırasında dikkat edilmesi gereken birçok konu bulunmaktadır. Bunlar arasında en önemlisi halıların yıkamasında kullanılacak olan deterjanlardır. Kimyasal içerikli deterjanların kullanılması halılarınızın yıpranmasına neden olmaktadır. Daha çok bitkisel özlü kaliteli temizlik ürünlerinin kullanılmasına dikkat edilmelidir. Firmamızda halı yıkama için en kaliteli halı yıkama şampuanlarıkullanılmaktadır. Yıkama sonrasında ise halıların kurutulma işlemi de oldukça önemlidir. Çünkü nemli kalan halılarda kötü koku ve küf meydana gelmektedir. Bunu engellemek amacıyla halı kurutma işlemi ile nem en aza indirilmelidir.

Halı Nasıl Yıkanır ?

Günlük hayatta sıkça kullanılan eşyalar arasında yer alan halıların çeşitli yıkama seçenekleri bulunmaktadır. Kullanmış olduğunuz halının cinsine uygun olacak şekilde yıkama seçeneklerini tercih etmeniz halınızı uzun yıllar boyunca kullanışlı bir şekilde kullanabilmeniz için oldukça önemlidir. Halılarınız firmamızda profesyonel çalışan ekibimiz ile en kaliteli halı şampuanları kullanılarak yıkanmaktadır. Firmamızda halı yıkama konusunda dikkat edilmesi gerekenlere özenli bir şekilde dikkat edilmektedir. Profesyonel halı yıkama için firmamıza gelebilirsiniz.

Halı Yıkama Deterjanları

Halı yıkama işleri ev hanımları için büyük zorluk haline gelmektedir. Fakat firmamızda halılarınız titiz bir şekilde kaliteli deterjanlar kullanılarak yıkanmaktadır. Halılarınızın yıkaması sırasında kullanılan deterjanların kalitesi halınızın yıkama sırasında yıpranmaması için oldukça önemlidir. Firmamızda her çeşit halının yıkaması profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Firmamızda kaliteli halı yıkama deterjanları kullanılmaktadır. Halılarınızın temiz olması hijyenik bir ortamda yaşam sürebilmeniz için oldukça önemlidir.

Halı Yıkama Dikkat Edilmesi Gerekenler

Halı yıkama dikkat edilmesi gereken birçok konu bulunmaktadır. Halı yıkaması yapılırken kullanılan deterjanlara ve yıkama çeşidine dikkat edilmelidir. Halılarınızın yıpranmadan temiz bir şekilde yıkanmasını istiyorsanız firmamızı tercih etmeniz gerekmektedir. Firmamızda sektörde en kaliteli halı yıkama firması olduğundan dolayı birçok kişi tarafından yoğun olarak tercih edilmektedir. Halılarınızın temizliği konusunda firmamızda çalışan ekibimize güvenebilirsiniz. Halılarınız yıkama sonrasında koku yapmadan güzel bir şekilde kurulanarak belirtmiş olduğunuz adrese gönderilmektedir.

Halı Kurutma

Firmamızda yıkaması en iyi şekilde yapılan halılarınızın kurutuma işlemi de profesyonel çalışan ekibimiz tarafından en iyi şekilde yapılmaktadır. Temiz bir şekilde yıkanan halılarınız duman ve toz olmayan ortamlarda doğal yollar ile kurutulmaktadır. Halılarınızın hemen kurutulması nem ile koku oluşumunu engellemek için oldukça önemlidir. Kurutulan halılarınız kaliteli ambalajlar ile paketlenerek belirtmiş olduğunuz adrese kadar da ücretsiz servisimiz ile ulaştırılmaktadır.

Hedef Halı Yıkama Fabrikası

2003 yılında bu sektöre fark yaratacak bir giriş yapan Hedef Halı Yıkama, İstanbul’da özellikle Avrupa yakasında 1.200 metrekarelik tesisinde, 8 ayrı bölge ve 63’ün üzerinde alt bölge birimi ile halı yıkama sektöründe müşterilerine yüksek kalitede hizmet vermektedir.